LEZING  
       
 

“B OF JOY & URA ALS FINANCIËLE ARK VAN NOACH”
Spreker: Ronald Bernard.
Lezing woensdag 10 mei van 19u30 tot 22u00.

Ronald Bernard, de oprichter van United People Foundation en B of Joy (Blije B), komt naar Vlaanderen. Dat is een primeur! Hij was voorheen ondernemer en later ex bankster. Hij is vooral bekend geworden met zijn bekentenissen van zijn vroegere werkzaamheden, die volgens eigen zeggen bestonden uit geldstromen beheren van de top van de wereldwijde machtselite. Wil je Ronald persoonlijk ontmoeten, dan is dit nu een uitgelezen moment.

De wereld zoals we die tot 2020 kenden is niet meer. Oude machten hebben ons lange tijd bespeeld en uit balans gebracht. Deze unieke lezing legt bloot wat er aan de hand is, welke kant het op dreigt te gaan en wat jij er op een liefdevolle wijze aan kunt veranderen.

Ronald Bernard reikt je de mogelijkheden aan om samen een wereld van vrede, welbevinden en welvaart te realiseren. Dit door het invoeren van een eigen financieel platform, de URA munt en het oprichten van B of Joy coöperatie die kan uitgroeien tot een ware bank. In deze coöperatie zijn de leden zowel eigenaar als klant. Daarin krijgt geld weer zijn oorspronkelijke rol als dienstbaar ruilmiddel. De winst gaat niet naar de top maar wordt ieders gelijke deel als coöperatiehouder. En zo ontkomen we ook aan het Europees digitaal geld dat ons binnenkort zal worden opgedrongen en waarmee ons recht om te bankieren zonder surveillance/controle verdwijnt.

Dat vraagt van onze kant wel een stukje bevrijding van het opgelegde en de noodzaak om het stuur weer in eigen handen te nemen. Vergeet nooit, jij bent de verandering!

Via deze trailer kan je al een beetje proeven waar Ronald het over zal hebben. Hij zal ons ook vertellen hoe zijn verleden hem heeft aangezet om deze nieuwe projecten op te zetten.

Waarschuwing. Na het bijwonen van de lezing op 10 mei 2023 in Oostkamp, is er een kans dat je leven/wereldbeeld echt gaat veranderen. Kom je ook luisteren?

Wanneer: woensdagavond op 10 mei om 19u30
Waar: CC De Valkaart, Albrecht Rodenbachstraat 42, 8020 Oostkamp.
Inschrijving: 18 euro.
Opbrengsten gaan naar de projecten van United People Foundation.

 
  INSCHRIJVING ENKEL VIA ONDERSTAAND FORMULIER