ZOOMMEETING  
       
 

WEBINAR MET SAM BROKKEN, LECTOR EN ONDERZOEKER GEZONDHEIDSWETENSCHAPPEN.
THEMA: EEN ALTERNATIEVE AANPAK VAN DE CORONACRISIS.
Donderdag 15 april 2021 van 19u30 tot 21u30.

Sam Brokken is onafhankelijk onderzoeker van de afdeling Volksgezondheid en Gezondheidsbevordering aan de School of Health Sciences in Schotland, UK. Verder is hij lector Gezondheidszorg aan de Universiteit Brussel en gewezen lector gezondheidswetenschappen en onderzoekshoofd PXL-hogeschool Hasselt.

We kennen hem van zijn Open brief gericht aan de Belgische regering en de expertengroepen met de vraag naar een omgekeerde lockdown. Meer dan 1.500 handtekeningen uit het medische en wetenschappelijke veld en meer dan 12.300 burgers steunden deze oproep in de daaropvolgende maand. Intussen komen er nog steeds handtekeningen bij (Bron>>). Ook zijn assertief optreden in een panelgesprek in 'De zevende dag' is niet onopgemerkt voorbij gegaan (Bron>>). We betreuren dat de Hogeschool van Hasselt Sam Brokken ontslaat als lector gezondheidswetenschappen en onderzoekshoofd omdat hij zich kritisch uitliet over de vaccinatiecampagne (Bron>>).

Tijdens deze webinar zal Sam Brokken de crisis vanaf het begin overlopen. Hij geeft achtergronden mee over de evolutie van de crisis en een ander perspectief om de cijfers correct te plaatsen. Voorts geeft hij een aanzet tot een 'alternatieve aanpak'. Zijn visie op vaccinatie en het verwerven van een natuurlijke groepsimmuniteit komen aan bod.

Nadien kan men vragen stellen via Q&A.

We bevelen deze lezing aan voor wie nog met vragen zit over de voorgestelde vaccinatie van de overheid.

Hartelijk welkom! Stuur de uitnodiging gerust door naar geïnteresseerden.

Inkom: 10€. De link voor de webinar wordt op donderdag 15 april per e-mail verstuurd.

 
     
  INSCHRIJVEN