ZOOMMEETING  
       
 

JURIDISCHE VRAGEN ROND DE OVERHEIDSMAATREGELEN GENOMEN IN HET KADER VAN DE CORONA-SITUATIE

Carine Knapen is sinds 1991 advocaat aan de Balie van Brussel. Tussen 2002 en 2008 heeft zij actief meegewerkt aan de invoering van de Bemiddeling als alternatief instrument van geschillenregeling in en buiten procedures en daarnaast ook gedurende 15 jaar gezeteld als arbiter. Initieel gespecialiseerd in economisch recht, ondernemingsrecht, audits en M&A heeft zij, naar aanleiding van het corona debacle, haar kennis verder uitgebreid naar andere rechtsmateries waaronder Grondwettelijk recht, Bestuursrecht en mensenrechten.
 
Sinds juli 2020 verdiept advocaat Carine Knapen zich in de wettelijke en bestuurlijke onregelmatigheden die systematisch plaats vinden in het kader van de sanitaire crisis, met inbegrip van de desinformatie die verspreid wordt door de overheid en de media. Haar zoektocht naar de waarheid en de juiste context, deelt ze via haar Facebook-pagina die inmiddels meer dan 20.000 volgers telt en via www.carineknapen.info.

Advocaat Carine Knapen streeft naar een correcte toepassing van de Grondwet, de vrijwaring van de Grondwettelijke rechten en vrijheden van de mens evenals het recht van ondernemen. Zij tracht eveneens, samen met haar team, de angst voor het virus die gevoed wordt door de media te temperen door de dagelijkse aanvoer van informatie die de bevolking toelaat de zaken in hun juiste perspectief te plaatsen. Teneinde juridische en maatschappelijke acties te kunnen faciliteren werd recentelijk  de vzw Hands for Freedom opgericht (www.hands-for-freedom.be).

Tijdens de zoommeeting zal advocaat Carine Knapen de wettelijke onregelmatigheden sinds het begin van de crisis toelichten, duiden welke acties hiertegen kunnen ondernomen worden en juridische vragen van deelnemers beantwoorden.

Hebt u een juridische vraag? Aarzel dan niet en stuur deze minstens 48u op voorhand via mail naar lezing@tegenstroom.eu
Wij zullen de vragen bundelen en doorsturen naar advocaat Carine Knapen. Tijdens de zoommeeting kunnen er geen vragen gesteld worden.

Hartelijk welkom! Stuur de uitnodiging gerust door naar geïnteresseerden.

 
     
  INSCHRIJVEN