Is deze mail niet leesbaar, ga dan naar de online versie>>  
     
  Nieuwsbrief Tegenstroom 4 augustus 2021  
  Thema: vaccinatie jongeren, vaccinatiepas, verschil natuurlijke immuniteit en immuniteit door vaccinatie, dokter Theo Schetters, bijwerkingen vaccinatie, Lockstep 2010, Klaus Schwab, klimaatverandering door de mens of weermanipulatie?  
         
 

Beste vrienden,

 

 

 
     
 

Nederland kleurt rood, maar de ziekenhuisopnames zijn nihil. België en andere landen volgen op de voet hetzelfde scenario. Mensen durven niet meer te reizen uit vrees om bij thuiskomst uit een rode zone in quarantaine te moeten …
Een hele groep kinderen met hun ouders moeten in quarantaine omdat één kindje van het kamp positief testte, en nog wel zonder symptomen. Een ouder wordt dagelijks opgebeld en gevolgd om te zien of ze wel de quarantainemaatregelen opvolgt. De familie die na het kamp wilde vertrekken op reis moet haar reis annuleren en krijgt niets van de gemaakte onkosten terug. Waarom gaat men zo paniekerig doen voor één positief geval? Niemand in de groep is ziek geworden? Was dat niet een vals positieve test??? Hoe langer hoe meer worden mensen wakker en zien de waanzin van deze aanpak en het leed dat het in de gezinnen teweegbrengt. Directeur van het RIVM Jaap van Dissel van Nederland presenteerde een grafiek in de Tweede Kamercommissie voor gezondheidszorg. Daarop zag je duidelijk dat de pandemiepiek al een jaar voorbij is (Bron >>).
Wat is er hier aan de hand? Waarom wordt er zoveel onnodige paniek gezaaid?

In deze nieuwsbrief behandelen we:

 • Het vaccineren van tieners
 • Hoe effectief is het vaccinatiepaspoort
 • Het verschil tussen natuurlijke immuniteit en immuniteit door vaccinatie
 • Het voorstel van dokter Schetters over de aanpak van de pandemie
 • De bijwerkingen van vaccinatie: getuigenissen en het FAGG
 • Lockstep 2010 van Rockefeller Foundation
 • Klimaatverandering door de mens of weermanipulatie?
 • Klaus Schwab, zijn afkomst en zijn uitspraken
 • De nieuwsbrieven van P. Daniël: In hoeverre had Freud gelijk?
 • De agenda
 
         
         
  VACCINEREN VAN TIENERS  
         
 

CORONAPRIK ONDER 18 JAAR. 10 REDENEN OM HET NIET TE DOEN.
De Interministeriële Conferentie (IMC) Volksgezondheid heeft het licht op groen gezet voor de vaccinatie van 12-15-jarigen. Nu worden de jongeren uitgenodigd zich te laten vaccineren. Hier vindt u 10 redenen om het niet te doen.
Lees verder >>

Zijn experimentele coronavaccins gevaarlijk voor kinderen? Schoolarts slaat alarm: meerdere kinderen in het ziekenhuis na vaccinatie
Lees verder >>

Mexicaanse president weigert kinderen te vaccineren, laat zich niet gijzelen door Big Pharma
Lees verder >>

 
     
     
  VACCINATIEPASPOORTEN
 
     
 

EU WIL DEZE WINTER VACCINPASPOORTEN INVOEREN – REEDS IN 2018 GEPLAND. juli 28, 2021

Officieel is het EU-vaccinpaspoort een gevolg van de coronapandemie, maar wat de machthebbers u zelden vertellen, is dat de Europese Commissie in 2018 al een routekaart heeft opgesteld om tegen 2022 een vaccinpaspoort in de hele EU in te voeren.
Lees verder >>

Een CDC-document laat zien dat gevaccineerde personen die met deltavariant zijn geïnfecteerd, het virus mogelijk net zo gemakkelijk kunnen overdragen als niet-gevaccineerde personen. Gevaccineerde mensen die besmet zijn met delta hebben een meetbare virale lading die vergelijkbaar is met degenen die niet gevaccineerd zijn en besmet zijn met de variant.'(Bron>>) Dus het vaccinatiepaspoort is eigenlijk een lege doos.

Het valse veiligheidsgevoel van de coronapas wordt door advocaat Michael Verstraete goed uitgelegd. Lees verder >>

De Zweedse staatsepidemioloog Anders Tegnell liet het volgende optekenen: “We gaan niet langer massaal testen zonder symptomen vanwege te veel fout-positieve testresultaten. Ook een Corona-pas is geen optie uit morele, ethische en praktische overwegingen.”

‘Deze app is de eerste stap naar een digitale dictatuur.’  Thiery Baudett
Luister verder >>

 
         
         
  GROEPSIMMUNITEIT  
         
 

In Gilbraltar is 99 % gevaccineerd. Er is terug een toename van de besmettingen (zie tabel). Dat men een groepsimmuniteit bereikt door algehele vaccinatie blijkt niet te kloppen. Is het de schuld van de niet-gevaccineerden?

Het interview met Geert van den Bossche
Het COVID- vaccin breekt je niet specifiek natuurlijk afweersysteem af en brengt in plaats specifieke antigenen. Deze hebben geen ruim bereik en kunnen varianten niet doden.  Luister verder >>

Dat natuurlijke verworven immuniteit opgedaan door ziekte is veel langer houdbaar en bestrijdt een ruimer spectrum.
 
         
         
  HET VOORSTEL VAN DOKTER SCHETTERS OVER DE AANPAK VAN DE EPIDEMIE  
         
 

Hij is al 40 jaar actief in de vaccin-industrie en heeft zelfs enkele patenten op zijn naam staan. Hij is dus niet tegen vaccins maar maakt zich grote zorgen over het huidige mRNA-vaccin en de korte testperiode die het heeft doorlopen waarbij heel veel zaken onzeker zijn.

Dokter Schetters begint zijn pleidooi met te wijzen op het reeds hoog aantal verkregen natuurlijke kruisimmuniteit. Massavaccinatie is niet nodig. Het vaccineren van zwakkeren is voldoende.
Luister verder >>
Samenvatting interview >>

In een andere video vraagt dokter Schetters te stoppen met mRNA-vaccins toe te dienen. Het spike-eiwit is toxisch en men kent niet de langetermijneffecten. Hij raadt gewone viralevectorvaccins aan voor mensen die zich toch willen vaccineren. Novovax,  een traditioneel vaccin komt in het najaar uit. Luister verder >>
 
     
     
  BIJWERKINGEN VACCINATIE  
     
 

Vooreerst zouden de Artsen vaccinatieschade moeten melden, ook bij twijfel. In de praktijk gebeurt dit te weinig. (Bron Dhr. Michael Smulders - Gepensioneerd huisarts (28') >>)

Het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten België heeft wekelijks een overzicht (eind juni) van bijwerkingen van het COVID-19 vaccin. Er werden 20 535 bijwerkingen gemeld via het online meldingsformulier. In de Europese geneesmiddelenbewakingsdatabank Eudravigilance werden er 6 299 meldingen geregistreerd. Zo zie je dat vele meldingen niet worden geregistreerd. (Bron>>)

Schade opgelopen door het vaccin wordt zelden erkend als vaccinatieschade. Daarom laten we verpleegkundigen en slachtoffers aan het woord.
Getuigenissen van een Vlaamse verpleegkundige. Lees verder >>
Vaccinatieschade na coronavaccin. Lees verder >>

De onderzoekscommissie in Nederland heeft duizenden meldingen gekregen van gezondheidsschade en ook van overlijdens door COVID-vaccinatie die niet erkend werden. De onderzoekscommissie  gaat met gedocumenteerd en onderzochte casussen door gezondheidswetenschappers naar de rechtbank stappen en vraagt alsnog erkenning van de vaccinatieschade. Ze vraagt de regering de vaccinatiecampagne te stoppen. Luister verder >>

 
         
         
  LOCKSTEP 2010 VAN DE ROCKEFELLER  FOUNDATION  
     
 

Enkele scenario’s voor technologie en internationale ontwikkeling over de komst van een wereldwijde pandemie en de nasleep ervan komen er aanbod. De vereiste stappen, de verschillende fasen, algemene tijdlijn en verwachte resultaten  zijn erin beschreven. In 2010 voorspelde Rockefeller Foundation hoe een pandemie kan worden gebruikt als excuus om wereldwijde autoritaire macht te vestigen. De eerste helft van dit scenario heeft zich al ontvouwd. Zal het doorgaan zoals voorspeld?
(Bron>>), (Bron>>).

Thierry Baudet: ‘De voorspellingen van het Rockefeller Institute uit 2010 lijken exact uit te komen. Daarin wordt ook voorspeld dat het grootste deel van de bevolking pas na 13 jaar (dus in het geval Corona in 2033) in de gaten zal krijgen hoe ze voor de gek gehouden zijn. Aldus Thierry Baudet, voorman van FvD.’
Luister verder >>

 
         
         
  KLIMAATVERANDERING… OF WEERMANIPULATIE  
         
 

Ook lezen we in Lockstep 2010 over aangekondigde voedseltekorten, hongersnoden, klimaatlockdowns.

WORDT DE KLIMAATVERANDERING DOOR DE MENS VEROORZAAKT? Wetenschap spreekt het tegen! “Klimaatverandering gebeurt op aarde al zolang die bestaat.” Manipulatie van de klimaatcurve is gerechtelijk vastgesteld.
Luister verder >>

HET CO2 DEBAT DIENT ALS AFLEIDING VAN WEERMANIPULATIE DOOR HET LEGER

Als een gebedsmolen wordt de klimaatverandering als gevolg van de stijgende CO2-waarden officieel door de autoriteiten verantwoordelijk gesteld voor de toenemende weerchaos. Kritische stemmen worden categorisch en zonder onderscheid gebrandmerkt als klimaatontkenners. Maar is CO2 echt vooral verantwoordelijk voor weerrampen zoals droogtes en overstromingen? Kla.tv begint een interessante zoektocht naar sporen in de archieven van radio en televisie.
Luister verder >>

 
         
         
  KLAUS SCHWAB IS DE UITVOERDER VAN LOCKSTEP 2010  
         
 

 • Klaus Schwab is afkomstig van de Rothschild familie. Zijn vader is getrouwd met Marianne Rothschild.
 • Hilde Schwab, echtgenoot van Klaus Schwab , vervoegde in 1970 als eerste medewerker het World Economic Forum. In 1998 heeft ze samen met haar man de Schwab Foundation for Social Entrepreneurship opgericht om sociale ondernemers een platform te bieden waar ze wereldwijde zakelijke en politieke leiders kunnen betrekken bij het oplossen van sociale en ecologische uitdagingen. Ze heeft een belangrijke rol gespeeld bij het inbrengen van een culturele, sociale en ecologische geest in de activiteiten van het Forum. Ook koningin Mathilde zetelt hierin (Bron>>).
 • Zijn zoon is mede-eigenaar van het Pfizerbedrijf.

 • Klaus Schwab voorspelt een cyberaanval met grote impact, groter dan de COVID-crisis
  "We weten allemaal, maar besteden nog steeds onvoldoende aandacht, dat het angstaanjagende scenario van een uitgebreide cyberaanval de stroomvoorziening, het transport, de ziekenhuisdiensten en onze samenleving als geheel volledig zou kunnen stopzetten. De COVID-19-crisis zou worden gezien in dit opzicht als een kleine verstoring in vergelijking met een grote cyberaanval’ (Bron>>).
 • Klaus Schwab verklaart niet-gevaccineerde mensen als een bedreiging voor de mensheid (Bron>>). ‘Enkele tientallen hoofden van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), het Wereld Economisch Forum (WEF) en verschillende andere globalistische organisaties hebben verklaard dat de “Grote Reset” de oprichting van een wereldwijd “pandemie”-verdrag moet omvatten om ervoor te zorgen dat alle mensen zijn "gevaccineerd" in overeenstemming met de edicten van de overheid.’
 • Op een Zwitsers kanaal zegt hij in 2016 dat de mens spoedig een chip zal kunnen  ontvangen om in verbinding te kunnen staan met de digitale wereld. Luister verder >>
 • Elon Musk stopt chip van computergame in hersenen van levend aapje. Musk beweert dat het doel van Neuralink is om te testen óf en hoe snel informatie van het menselijk brein naar een machine kan stromen… Hij wil er alleen voor zorgen dat al deze techniek in ons brein wordt ingebouwd, zodat de bandbreedte tussen je cortex en je digitale tertiaire laag geoptimaliseerd kan worden (Bron>>).
 • Minister president Netanyahu van Israël wil kinderen chippen zodat ze afstand van elkaar kunnen houden (Bron>>). ‘Chippen fort he best’.  Is dat een voorproefje om aan het gebruik van een chip te wennen?
 
         
         
  NIEUWSBRIEVEN PATER DANIËL  
     
 

ER IS IETS OP TIl, 23 juli 2021

Wat is er gaande? Volgens Scott Ritter, voormalig officier van de US Marine Corps Intelligence is dit het begin van een globale aanpak voor een oplossing van Idlib (Syrië) om het gezichtsverlies van de VS en bondgenoten wat te verminderen. Zowel de VS als Turkije moeten erkennen dat hun blijvende steun aan het terrorisme om al-Assad ten val te brengen nutteloos is en ze moeten aanvaarden dat hun droom van een “regeringswissel” ijdel is. Er zal een bredere diplomatieke strijd beginnen voor een grondige oplossing van Idlib, Syrië en het hele M.O. 
Lees verder >>

 
     
     
 

DAVID TEGEN GOLIATH, 30 juli 2021

Een indrukwekkend VS-konvooi met zeven zwaar gewapende voertuigen bevindt zich aan de rand van het dorp Khirbet-al-Thiaba (N.O. van Syrië). Met hun verpletterend militair overwicht (VS) zijn ze heer en meester in de streek. Het konvooi wil het dorp binnenrijden. De burgers, vooral mannen en jongens, verzamelen zich en blokkeren de weg. De VS hebben alle militaire mogelijkheden om het hele dorp uit te moorden en in puin te schieten. Uiteindelijk worden ze gedwongen door het volksprotest terug te keren. Is het verwonderlijk dat het aantal Amerikaanse soldaten dat zelfmoord pleegt meer dan 4 x hoger is dan het aantal dat sneuvelt in de “oorlog tegen het terrorisme?”

‘Het besluit van prof. Israëls is sterk onderbouwd. Sigmund Freud was een bedrieger, een leugenaar. De enkele feiten die hij aanbracht waren verzonnen of gemanipuleerd. De manier waarop hij patiënten behandelde was onverantwoord en onethisch. De grote invloed van Freud in de moderne maatschappij belet niet dat hij een kwakzalver is en dat zijn pseudo wetenschappelijk werk kwakzalverij blijft. ’
Lees verder >>

 
     
     
     
  AGENDA  
         
 
 • 15 augustus om 14 uur: een wandeling in Beernem, Bulskampbos.
  Plaats vertrek: op parking Driekoningen van het Bulskampveld, naast het Urbancafé, Bulskampveld 10, BEERNEM
  Organisator: Open up.
  Meer info >>

 • Op 22 augustus gaat Viruswaanzin een betoging organiseren.
  Niet alleen tegen de coronapas maar tegen de bijzonder onzorgvuldige politiek van de regering. We gaan ook protesteren tegen de éénzijdige berichtgeving in de pers en tegen het politiek correct denken dat andere meningen onderdrukt. Allemaal zeer welkom.
  Verdere informatie volgt. Houd deze dag alvast vrij!
  Luister verder >>
 
     
     
 

Stuur deze nieuwsbrief gerust door naar geïnteresseerden.  Hopelijk ontmoeten we velen  op de volgende wandeling, manifestatie. Pin alvast deze datums.

Samen sterk!
 
         
         
         
   

www.tegenstroom.eu

 
         
         
         
      STEUN  
   
Mogen we uw financiële steun vragen om onze onkosten te kunnen betalen. U kan Steunlid worden van Tegenstroom.
Dank alvast!

Meer info >>