Is deze mail niet leesbaar, ga dan naar de online versie>>  
     
  Nieuwsbrief Tegenstroom 22 januari 2022  
     
  Thema:Manifestatie Brussel, In Engeland geen QR-code meer, opsporen Omikron virus, schaduwkant herhaaldelijk boosteren, specialisten hoorzitting, VERSO.TV.  
         
         
 

Beste vrienden,

We willen jullie met deze mail aanmoedigen om naar de manifestatie te gaan die start aan het station Brussel Noord. Neem de trein en je komt veilig aan op je bestemming. Met de auto gaan raden we ten zeerste af. Zorg dat je er tijdig bent, dan kom je tijdig aan bij de speeches en kan je tijdig huiswaarts keren en vermijd je de eventuele amokmakers.

De manifestatie van zondag 23.01.2022 wordt onder de vlag van Europeans United georganiseerd door 256 groeperingen uit 10 landen. Er komen internationale sprekers uit alle hoeken van de wereld. Er is een groot podium en meerdere kleine podia evenals grote beeldschermen waarop de speeches in meerdere talen vertaald worden met een klankinstallatie die een festival waardig is.

 • 11.00 uur: Verzamelen van de Belgen(Brussel Noord)
 • 12.00 – 14.00 uur: Verzamelen van deelnemers van andere landen + start mars
 • 13.30 – 14.30 uur: Speeches from WWD in Jubelpark/Cinquantenaire
 • 14.30 uur: Speeches van internationale gasten in Jubelpark

Sprekers op de manifestatie:

 • Reiner Fuellmich: de man die ijvert voor een Neurenberg 2.0 tribunaal
 • Catherine Austin Fitts: ooit nog onderminister in de VS, een Amerikaanse econoom, investeringsadviseur
 • Markus Haintz: Duitse advocaat Vera Sharaz: Holocaust-overlevende
 • Prof. Chrisitian Perronne: Franse specialist infectieziekten
 • Mary Holland: expert in internationaal publiek- en privaatrecht en mensenrechten
 • Lees verder>>

Info >>

HIER zie je de trein die genomen wordt vanuit de kust.

We zien een lichte kentering komen in de opinie van de media en de politiek. En het openstellen van de hoorzittingen in de Kamer voor kritische stemmen is ook een positief signaal. En een alternatief nieuwskanaal is in wording.
Dit komt aan bod in de nieuwsbrief:

 • Geen QR in Engeland.
 • De schaduwkant van herhaaldelijk boosteren: kan ons immuunsysteem uitgeput raken?
 • Specialisten voor hoorzittingen rond verplichte vaccins liggen vast.
 • N-VA neemt een forse bocht over verplicht vaccineren.
 • VERSO.TV : Vlaanderens eerste neutraal nieuwskanaal.
 
     
     
  GEEN QR IN ENGELAND  
     
 

In Groot-Brittannië is er geen maskerplicht meer, geen CST, men hoeft niet meer te werken van thuis uit. Dit omwille van de lage hospitalisatiecijfers door het afgezwakt Omikronvirus. Is het daarom dat ze Boris Johnson negatief afschilderen in de media?
(Bron>>).

 
     
     
  CODE ROOD  
     
 

Wij houden ondanks de lage hospitalisatiecijfers toch code rood aan. Wie begrijpt dat? Men wil de booster nog bij de burger krijgen.

DE SCHADUWKANT VAN HERHAALDELIJK BOOSTEREN: KAN ONS IMMUUNSYSTEEM UITGEPUT RAKEN?  (Knack)
Hoe langer hoe meer beseft men dat men niet kan blijven ‘boosteren’. Terwijl de boosterprik bij velen nog maar net in de arm steekt, wordt in heel wat landen de vierde prik al opgetrokken. Is herhaaldelijk boosteren de juiste aanpak? Veel wetenschappers zien een strategie van voortdurende boosters alvast niet zitten. Omdat de hoeveelheid antistoffen snel weer daalt en boosterprikken elkaar om de drie, vier maanden zouden moeten blijven opvolgen, is dit op lange termijn niet houdbaar (Bron>>).

 
     
     
  SPECIALISTEN VOOR HOORZITTINGEN ROND VERPLICHTE VACCINATIE LIGGEN VAST  
     
 

Het meest opvallend is de selectie van gezondheidswetenschapper Sam Brokken en de vaccinoloog Geert Vanden Bossche. Ook kerkjurist Rik Torfs komt aan bod. Gezondheidseconoom Lieven Annemans sneuvelde in de selectie. Lees verder>>

De hoorzittingen vaccinatieplicht zou u HIER moeten kunnen volgen.
De media schildert ze natuurlijk niet rooskleurig af. Een tegenstem zou de plannen van de regering kunnen dwarsbomen. Hun expertise is nochtans niet gering.

 
         
         
  N-VA NEEMT EEN FORSE BOCHT OVER HET VERPLICHT VACCINEREN.  
     
 

De voorzitter van Vooruit (socialisten), Conner Rousseau is de felste, meest uitgesproken voorstander van een de facto verplichte vaccinatie én een toegangsbewijs, een vaccinatiepas, die daaraan gekoppeld is. “Wie zich vaccineert, wordt beloond met vrijheid”, zo stelde hij. De N-VA nam gisteren de bocht in tegenovergestelde richting. Ze willen nu geen vaccinatieplicht en ook meteen het vaccinatiepaspoort, of wat vandaag eigenlijk de voorloper is, het CST, zo snel mogelijk afschaffen. Lees verder >>
Wij doen als organisatie niet aan partijpolitiek. Maar belangrijk is dat men geen meerderheid vindt voor het wetsvoorstel verplichte COVID-vaccinatie dat voor de paasvakantie wordt gestemd.

 
     
     
     
  VERSO.TV – VLAANDEREENS EERSTE NEUTRAAL NIEUWSKANAAL  
     
 

”We gaan een nieuwskanaal opzetten waar u twee keer per week nieuws krijgt. Het gewoon algemeen nieuws, binnen - en buitenland. Zoals u dat eigenlijk ook op VRT en VTM zou moeten krijgen. Voor nieuws en duiding kiest u ervoor om 2 keer één uur, wanneer u dat zelf wil, het nieuws op VERSO.tv te zien, en u bent terug mee.” Steun dit project >>

 
     
     
         
  AGENDA  
         
 

WEBINAR MET VACCINOLOOG EN VIROLOOG GEERT VANDEN BOSSCHE
ZONDAGAVOND 6 FEBRUARI

Meer info>>

 

HART VOOR ONZE KINDEREN
ZATERDAG 12 FEBRUARI OM 16.00 UUR TE GENT

De volgende manifestaties vindt u HIER>>

 
         
     
     
  We willen jullie aanmoedigen om door uw deelname de internationale manifestatie te Brussel te doen slagen. Er zullen mensen zijn van verschillende landen. Brussel is voor hen het verzamelpunt om zich te verenigen. Samen sterk!
Stuur de nieuwsbrief gerust door.
 
     
     
         
   

www.tegenstroom.eu

 
         
       
         
      STEUN  
   
Mogen we uw financiële steun vragen om onze onkosten te kunnen betalen. U kan Steunlid worden van Tegenstroom.
Dank alvast!

Meer info >>