Is deze mail niet leesbaar, ga dan naar de online versie>>  
     
  Nieuwsbrief Tegenstroom 10 maart 2022  
     
  Thema: Coronavaccinatie voor het zorgpersoneel, EU-COVID-certificaat, Europees digitaal paspoort, geen Pfizervaccin in India en China. Oorlog Rusland- Oekraïne.  
         
         
 

Beste vrienden,

We kwamen maandag in code geel terecht, waarbij heel wat COVID-maatregelen wegvallen, maar jammer genoeg is het onheil nog niet geweken. Terwijl we worden afgeleid door de oorlog in Oekraïne gaat men verder met het goedkeuren van wetten en het opzetten van apps zodat de controle blijft toenemen. Hier leest u meer over. Ook de weergave van de oorlog in Oekraïne brengen we in een ander daglicht. Veel leesgenot.

 
     
     
  VRIJHEID, VERGEET HET MAAR!  
     
 

 • HET CST GAAT NIET IN DE VUILBAK of de koelkast maar in de paraplubak. Als we die terug nodig hebben weten we die te vinden. CST lossen blijft een moeilijke, zegt Frank Vandenbroecke (Bron>>).

 • DEFINITIEF GROEN LICHT VOOR DE VERPLICHTE CORONAVACCINATIE VOOR HET ZORGPERSONEEL. Dat meldt minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke na een ministerraad. De prikplicht gaat in principe in op 1 juli, maar met die timing kan nog geschoven worden in functie van de epidemiologische situatie (Bron>>).

 • HET DIGITAAL EU-COVID-CERTIFICAAT WIL MEN VOOR EEN JAAR VERLENGEN.
  Op 30 juni verstrijkt de verordening.  Dit dient zogezegd om het vrije verkeer tijdens de COVID-pandemie te faciliteren. De Europese landen kunnen hiervoor intekenen. Dit certificaat verkrijgt men door vaccinatie, of test- of herstelcertificaat. Vanaf 12 jaar moet men hieraan voldoen wil men reizen.
  De hamvraag is waarom dit certificaat moet verlengd worden nu er geen epidemiologische noodsituatie meer bestaat. Hier hoort u de tegenargumentatie van een Europarlementariër. Enkele landen doen hier niet aan mee, Denemarken, Zweden, Spanje, Frankrijk … (Bron>>)
  De Europese Commissie doet een bevraging, laat ons massaal reageren voor 7 april. Doen!
  Meer info >>  Extension of EU Digital COVID Certificate Regulation
 
     
     
  EUROPEES DIGITAAL PASPOORT  
     
 

EUROPA WIL MET EEN EUROPEES DIGITAAL ID VOOR IEDEREEN EXPERIMENTEREN (Bron>>).
EUROPEES DIGITAAL ID IS VERKAPTE STAATSGREEP VOLGENS ARNO WELLENS.

Was het discriminerende Covid Safe Ticket (CST) gewoon een test om binnenkort het Europese digitale paspoort uit te rollen?
Wat kunnen we dan nu verwachten van een digitaal paspoort volgens de eIDAS-norm waarin onze “assets” (digitale gegevens zoals foto’s, diploma’s, rijbewijs, gezondheidsgegevens, bankgegevens, reisgegevens …) opgeslagen zitten? Die gegevens zouden volgens de mooie officiële EU-woorden 'Self Sovereign Identity' betekenen dat je volledig over je digitale identiteit beschikt, zonder dat Big Tech of andere partijen bij de gevoelige en persoonlijke informatie kunnen.

Maar het CST is bij ons misbruikt om mensen op een onverantwoorde wijze te discrimineren. Dus kunnen we ons bezorgd afvragen of een digitaal ID niet dezelfde soort problemen zal opleveren.
Lees verder>>
 
     
     
  VRIJHEID? VERGEET HET MAAR!  
     
 

Zowel de Europese Commissie (onder leiding van Ursula von der Leyen) als het WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) onttrekken zich systematisch aan de controle van aangesloten landen.

 • Tegen mei 2022 wil het WHO zijn 193 leden een overeenkomst laten tekenen die haar de bevoegdheid geeft om wereldwijd uniforme maatregelen te nemen tegen een pandemie.
  Op die manier dragen ministers namens hun land de nationale beslissingsmacht onomkeerbaar over aan de WHO, een organisatie vooral gefinancierd door Big Pharma (zoals Pfizer en Bill Gates) en China. Zo is het dan de WHO en niet jijzelf die bepaalt of, wanneer en welk vaccin of booster je krijgt. Een keuze is er daarbij niet meer, want je grondrechten zijn dan niet meer vanzelfsprekend maar afhankelijk van de vraag of jij orders opvolgt, die altijd weer zonder jouw instemming kunnen worden aangepast.
 • En terwijl iedereen naar het Oosten kijkt, wordt in Europa tersluiks de laatste hand gelegd aan de Europese digitale identiteitspas. Zonder deze digitale pas kan je de toegang worden ontzegd tot gezondheidszorg, kan je vrijheid om te reizen worden ingetrokken, kunnen financiële transacties of bankrekeningen worden geweigerd. Protesteren tegen misbruiken met zo’n pas kan nog nauwelijks of niet meer, want de Europese Commissie onttrekt zich in de praktijk aan de controle van de Europese Parlementsleden.

  Ondertussen werkt de EU wel eigengereid met ons geld,  zoals de 800 miljard van het coronafonds. Daarvan moet volgens de Europese Commissie 20 % naar digitalisering gaan. In werkelijkheid is dat voor de invoering van de QR-code en de digitale ID.

  De enige methode voor lidstaten om terug zelfbeschikking te krijgen is om uit de EU te stappen (zoals de Brexit) maar de meeste landen hebben te veel schulden en zijn te afhankelijk van de EU om dat aan te kunnen. Is dat de reden waarom er van de 707 Europarlementsleden er slechts een 10-tal echte proteststemmen te horen zijn? Luister verder>>
 
         
         
  PFIZER LAAT AANVRAAG VOOR VACCIN IN INDIA VALLEN NADAT TOEZICHTHOUDER LOKALE PROEF EIST.  
     
 

Pfizer kan 1,38 miljard 'klanten' winnen als ze een onafhankelijk onderzoek toestaan om te bepalen of hun product veilig is en immuniteit biedt. Pfizer wil niet voldoen aan de eis van de geneesmiddelenregulator voor een lokaal veiligheids- en immunogeniciteitsonderzoek.

Dit besluit betekent dat het vaccin in de nabije toekomst niet te koop zal zijn in de twee dichtstbevolkte landen van de wereld, India en China. Weten ze op voorhand dat ze hieraan niet zullen voldoen? (Bron>>)
 
     
     
     
  OORLOG RUSLAND - OEKRAÏNE  
     
 

Maart 2022, Tegenstroom

De opinie van de Westerse media kennen we voldoende. Omdat deze berichtgeving heel eenzijdig is en zelfs soms verkeerd, willen we de twee andere opinies doorgeven.

De ene opinie wijst op het feit dat de NAVO, vooral o.l.v. de VS een expansiepolitiek voert naar het Oosten en hierbij ook een militair offensief inzet. Want de NAVO is een militair bondgenootschap met de missie om elkaar te verdedigen in geval van oorlog. Daarom heeft ze diverse kernkoppen in Oekraïne en de nieuwe aangesloten lidstaten geplaatst.  Poetin wil dat Oekraïne een neutraal land blijft, vooral militair.

De andere opinie ziet een ‘verdeel en heers strategie’ in deze oorlog. De politieke leiders hebben het spanningsveld rondom Oekraïne gezamenlijk gecreëerd met de bedoeling chaos en armoede te scheppen om hierna de Great Reset te kunnen uitvoeren.
Lees verder >>

 
     
     
         
  AGENDA  
         
 
 • WEBINAR MET ARTS ELKE DE KLERK: DE NANOTECH IN COVID-VACCINS.
  ZONDAG 27 MAART 2022 VAN 19u30 tot 21u30.
  Elke zal ons meer vertellen over de nanotechnologie en RIFD chips. Ze zal uiteraard ook spreken over de grafeenoxide, grafeenhydroxide en de UFO's (unidentifiable floating objects aka alien invasion on nanolevel) in de vaccins en COVID-tests! De DNA alteratie en de experimentele aard van dit alles. Na de lezing kan u uw vragen stellen. We maken er samen een boeiende avond van.
  Inschrijven onder de link. De eerste honderd kunnen meedoen. Meer info >>

 • MANIFESTATIES, KUSTKETTING KOMENDE MAAND
  Meer info>> https://www.onsnetwerk.org/evenementen/lijst/
 
         
     
     
 

Deel gerust onze nieuwsbrief. We kunnen hier niet alles neerschrijven in deze nieuwsbrief. Bekijk de posts eens op sociale media.
Samen sterk!

 
     
     
         
   

www.tegenstroom.eu

 
         
       
         
      STEUN  
   
Mogen we uw financiële steun vragen om onze onkosten te kunnen betalen. U kan Steunlid worden van Tegenstroom.
Dank alvast!

Meer info >>