Is deze mail niet leesbaar, ga dan naar de online versie>>  
     
  Nieuwsbrief Tegenstroom 27 maart 2022  
     
  Thema: Meer zieken (kinderen en ouderen) bij gevaccineerden, New World Order, Aartsbisschop Vigano, Petitie 5G, Milieuvervuiling door de contraceptiepil, abortuspil.  
     
 

De besmettingen met COVID-19 nemen terug toe. Dat was te voorzien. We hebben ons een lange tijd moeten afzonderen, met mondkapje op, thuis werken. Nu men alles open gooit, is het gevolg natuurlijk dat velen besmet raken.

MEER ZIEKENHUISOPNAMES BIJ KINDEREN EN 65-PLUSSERS
De ziekenhuisopnames nemen al een tijdje toe ondanks de zeer hoge vaccinatiegraad. Het toont aan dat Omikron voor sommigen – zelfs volledig gevaccineerd en/of geboosterd – toch vervelende gevolgen heeft.
De reductie van het risico op een infectie door de coronavaccinatie is vaak ‘niet aantoonbaar’ zegt Sciensano. De cijfers spreken echter voor zich.

  • Minderjarigen worden nu vaker besmet met het coronavirus als ze gevaccineerd zijn.
  • Een volledig gevaccineerde 65-plusser belandt verhoudingsgewijs vaker in het ziekenhuis dan een niet-gevaccineerde leeftijdsgenoot.
  • In de groep 18 tot 64 jaar belanden verhoudingsgewijs evenveel niet-gevaccineerden, volledig gevaccineerden als geboosterden op de Intensive Care afdeling.

Het is duidelijk dat het vaccin niet zijn beoogde doel bereikt. Is het daarom dat we de vaccinologen niet meer horen? (Bron>>)

Mensen die nu ziek worden aan andere pathogenen vertellen vaak dat ze meer klachten hebben dan vroeger.  Dat kan te wijten zijn aan de onderdrukte weerstand door de maatregelen van de afgelopen 2 jaar.

 
     
     
  ISRAËL  
 

Ondanks de hoge vaccinatiegraad zijn COVID-sterfgevallen en buitensporige sterfte door andere oorzaken de hoogste sedert het begin van de pandemie.
(Bron>>).

 
     
     
  DE DOCU DIE HET DAGLICHT NIET KAN VERDRAGEN  
 

De Oostenrijkse documentaire over slachtoffers van vaccinschade werd op YouTube gecensureerd.
Bij het opstarten van ieder vaccinatieprogramma (eerste prik, tweede prik, boosterprik) stijgen de overlijdenscijfers van ongevaccineerden. Maar opgelet! Wie binnen twee weken overlijdt na een vaccinatie wordt als ongevaccineerde meegeteld. Engelse statistici vermoeden dus dat de vaccinaties de echte oorzaak van het hoger aantal overlijdens zijn.
Lees verder>>
Kijk verder>>

 
     
     
  ARRESTATIES  
 

We zien dat verschillende arrestaties van klokkenluiders en leiders van protestgroepen plaatsvinden.

Franse advocaat Virginie de Araujo Recchia is gearresteerd wegens verraad nadat die Reiner Fuellmich had geholpen om te bewijzen dat wereldleiders misdaden hebben gepleegd tegen de menselijkheid (Bron>>).

Anti-vax-verpleegster Kay Shemirani, 56, staat volgende maand terecht voor het organiseren van drie anti-lockdown-demonstraties vorig jaar op Trafalgar Square en Whitehall (Bron>>).

Ezra Armakye uit Vlaanderen, oprichter van Vecht voor Vrijheid, organisator van manifestaties en mede organisator van het Brussels ‘Freedom Convoy’ protest, wou men midden in de nacht aanhouden. Twee wagens en een combi belden aan om 4 uur in de nacht (Bron>>). Hij heeft zijn huis tijdig kunnen verlaten.

De minder bekende klokkenluider Huig Plug uit Nederland is intussen voorlopig vrijgelaten, maar mag niet spreken tot de rechtszitting (Bron>>) ( Bron>>).

Willem Engel uit Nederland, de meest bekende persoon, is aangehouden voor opruiing (Bron>>).

In het verleden noemden we “het delen van een mening contrair aan die van de staat” nog “een recht,” maar nu niet meer. Nu is dat “opruiing.” Ook het recht op betogen lijkt te verdwijnen. Past dat in het script van de Great Reset, het arresteren van leiders van de oppositie?

‘WILLEM ENGEL OPGEPAKT WEGENS  ‘MAANDELANGE OPRUIING’ 
De aanhouding vond plaats op beschuldiging van opruiing. Een opmerkelijke aanklacht die ingaat tegen de afgelopen twee jaar door Willem onvermoeibaar uitgedragen kernboodschap van liefde, geduld, verbinding, respect en geweldloosheid. ‘Wij zijn de nette mensen’ is zijn vaste motto. Een dergelijke boodschap vormt net als tweeduizend jaar geleden kennelijk nog steeds een bedreiging voor de macht.
Jezus werd ook van opruiing beschuldigd (Bron>>). Pilatus vond geen schuld in Hem maar toch werd hij ter veroordeeld. Het is dan ook geen verrassing dat een overheid met totalitaire ambities hem in het vizier heeft. Het strafrecht is hier een instrument om Willem de mond te snoeren.’ (Bron>>)(Bron>>)


 
     
     
  OEKRAÏNE-RUSLAND  
 

John Biden en ook minister De Croo zeggen duidelijk dat de sancties bestemd voor Rusland ook het westen en de VS zullen raken. Waarom ze deze sancties dan toch uitvoeren is een raadsel. Verschillende landen willen het transport van Russisch gas niet afsluiten omdat anders de economie zou instorten. Het alternatief is schaliegas van de VS. Dat is veel duurder en niet milieuvriendelijk.
De WHO waarschuwt op hun website voor een gebrek aan voedselzekerheid (Bron>>). Meer mensen over de hele wereld zullen honger lijden als gevolg van de pandemie, de hoge brandstofprijzen en het conflict in Oekraïne.
De Franse president Emmanuel Macron overweegt arme huishoudens voedselbonnen te verstrekken (Bron>>).

Klaus Schwab wil deze crisis/chaos gebruiken om zijn nieuw plan uit te voeren, de Great Reset. Het kapitalistisch systeem faalt.
John Biden beweerde tijdens zijn speech op Business Roundtable’s CEO Quarterly Meeting dat er spoedig een "nieuwe wereldorde" zal komen en dat het aan de Verenigde Staten is om die te leiden. Op Russian TV kan u zijn speech beluisteren.  Russian TV is momenteel gecensureerd en moeilijk te bereiken.

 
     
     
  AARTSBISSCHOP VIGANO, DE ULTIEME BOODSCHAP AAN DE WERELD  
 

In deze tijd van wereldwijde crisis is het van cruciaal belang dat wij niet verdeeld raken vanwege onze verschillende overtuigingen. We moeten ons als één verenigen tegen deze universele dreiging, die onze wereld voor altijd kan vernietigen. Dit is geen strijd over religie, politiek of meningen. Dit is een oorlog tegen de hele mensheid.

De globalisten willen elke ziel op aarde tot slaaf maken. Klaus Schwab van het Wereld Economisch Forum maakt hun plan kristalhelder: Je zult niets bezitten, geen privacy hebben, en gelukkig zijn'. Inderdaad, want zij zullen alles bezitten, en al onze rechten stelen.
ALS WE ZWIJGEN, ZULLEN ZE SLAGEN. Je bent echter niet geboren om een slaaf te zijn van goddeloze overheersers. JULLIE ZIJN GEBOREN OM VRIJ TE ZIJN. Help de vrijheid van de mensheid te verdedigen.
Luister verder>>

 
     
     
  5G NETWERKEN  
  PETITIE: STRALING VAN DRAADLOZE COMMUNICATIE IS NOCH VEILIG, NOCH GEZOND  
     
  Ons doel is om verbonden te blijven maar op een veilige manier.
Tekenen jullie ook tegen de uitrol van 5G? Dat is een petitie gericht aan de Europese Commissie. Bescherm ons leven, bescherm ons milieu, bescherm onze gegevens/privacy. Dank alvast!
Meer info>>
 
     
     
  ETHIEK  
 

MILIEUVERVUILING DOOR DE CONTRACEPTIEPIL
Januari 2022, Jongerenactie, magazine voor jongeren, nr 354
Er wordt veel gedaan om ons milieu gezond te houden. Maar wat de restanten van de contraceptiepil doen voor ons milieu, wordt geminimaliseerd. Onderzoek toont aan dat oestrogene stoffen onafbreekbaar zijn. Zo komen gevaarlijke stoffen terecht in de waterkringloop en uiteindelijk in ons drinkwater, met gevolgen voor het milieu en voor de menselijke gezondheid. Zij zorgen o.a. voor het ontstaan van vrouwelijke geslachtsdelen bij mannelijke vissen. Ook de vruchtbaarheid van de mens komt hierdoor in het gedrang.
Lees verder >>

 
     
     
 

1 OP 17 BRITSE VROUWEN BELANDT IN HET ZIEKENHUIS NA ERNSTIGE COMPLICATIES TEN GEVOLGE VAN DE ABORTUS-PIL.
Januari 2022, Gezin en Leven

Tijdens de COVID-periode heeft de Britse overheid beslist om de abortuspil via de overheidsdienst ‘Pils-by-Post’ beschikbaar te maken voor het brede publiek. Onderzoek in Groot-Brittannië heeft aangetoond dat 1 op 17 vrouwen genoodzaakt waren om naar het ziekenhuis te gaan omwille van complicaties na het nemen van de reeks abortuspillen die zij thuis toegezonden kregen en dit zonder enige medische begeleiding. Zo’n beleid laat zien dat men deze ingreep wil minimaliseren, terwijl men niet nadenkt welke gevolgen het kan hebben voor de gezondheid van de vrouw. 
Lees verder >>

 
  Als slot vindt u het artikel van Comité Bezorgde Ouders en Grootouders  
     
     
  AGENDA  
  Zaterdag 7 mei nodigt  Tegenstroom onze sympathisanten uit op een receptie te Brugge in de hoeve van de Centrum d’Abdij, Baron Ruzettelaan 435, Brugge. Dit is een ideale gelegenheid om elkaar live te ontmoeten.
Meer info en inschrijven>>
 
     
     
 

Op 16 april om 14 uur te Brussel
Info>>

 
     
 

Websites en domeinen worden in beslag genomen. Het gevaar is reëel aanwezig dat ook Tegenstroom door de overheid op zwart gezet wordt, omdat wij onafhankelijk nieuws brengen. Meld je aan bij Telegram Tegenstroom (https://t.me/tegenstroom_eu)  zodat we u via dit net verder op de hoogte kunnen houden.

Mogen we eindigen met een extra aansporing om te blijven spreken. Help de vrijheid van de mensheid verdedigen. Ieder op zijn stek.

Samen sterk!

 
     
     
         
   

www.tegenstroom.eu

 
         
       
         
    STEUN  
   
Mogen we uw financiële steun vragen om onze onkosten te kunnen betalen. U kan Steunlid worden van Tegenstroom.
Dank alvast!

Meer info >>