Is deze mail niet leesbaar, ga dan naar de online versie>>  
     
  Nieuwsbrief Tegenstroom 18 maart 2021  
  Thema: de Wereldwijde Demonstratie voor vrijheid, Lancet bevestigt de vals positieve PCR-test, de bijwerkingen van de vaccins, VS belangrijkste leverancier van zware wapens.  
         
 

Beste vrienden,

 

 

 
     
 

Deze week sturen we een korte nieuwsbrief. Er gaan twee belangrijke acties door zaterdag 20 maart en dat willen we jullie niet onthouden.

  • De Wereldwijde Demonstratie voor vrijheid vindt plaats in 50 landen over de hele wereld na 1 jaar COVID-beleid, ook in Brussel!
  • Ook in Brugge is er een stille betoging zaterdag van de horeca. Zij willen openen.

Andere thema's die aan bod komen:

  • Wat zeggen de coronacijfers ons?
  • Meer dan 20 landen schorten het gebruik van het AstraZeneca-vaccin op (Bron>>). Noorse onderzoekers wijten de bloedproppen aan een zware immuunreactie na vaccinatie met AstraZeneca.
  • EudraVigilance: Tot vandaag werden er al 162 610 mogelijke bijwerkingen van coronavaccins gemeld. Vele vragen blijven nog onbeantwoord.
  • The Lancet maakt brandhout van de PCR-test.
  • VS blijft belangrijkste leverancier van zware wapens.
  • Pater Daniël doet verslag van 10 jaar oorlog in Syrië.
 
         
         
         
  ACTIE: WORLD WIDE DEMONSTRATION FOR FREEEDOM  
  Wereldwijde Demonstratie voor Vrijheid  
         
 

Zaterdag 20 maart in 50 landen!
Van 13:30 tot 16:30 in Ter Kamerenbos Brussel.
Meer info>> of 0499/223981Aan het station Brussel Zuid kan u de bus nemen naar het Ter Kamerenbos. De rit duurt 13 minuten en rijdt van LOUIZA [MIVB] naar LEGRAND [MIVB]. Dan is het nog 5 minuten naar de start van de wandeling.

Ga in de laatste wagon van de trein zitten en doe witte linten aan handtas, rugzakje, arm … zo ontmoet u zeker gelijkgezinde tochtgenoten. Het wordt een gezinsvriendelijke geweldloze actie voor vrijheid.
De politie van Brussel heeft aan de organisatoren toelating verleend voor dit evenement :  bubbels van max 10 personen,  bij elke kiosk rond de vijver toelating voor maximum 100 personen (er zijn meerdere kiosken)

Meeting point voor alle witte linten wandelaars om 13:15 u aan CHALET ROBINSON (adres: Steigerweg 1, 1000 Brussel - Sentier de l'Embarcadère 1, 1000 Bruxelles)
We wandelen in groepjes van max 10 personen richting alle andere deelnemers rond de vijver en ... we zwaaien met onze witte linten om aandacht te vragen voor de gevolgen van de maatregelen.

Er zal op elke locatie ter wereld waar het evenement plaats vindt een real time live stream zijn. Breng dus uw mooiste lach en goed humeur mee! Tot zaterdag !!
 
         
         
         
  ACTIE: STIL PROTEST VAN DE HORECA TE BRUGGE  
         
 

Zaterdag 20 maart vanaf 13u30 in de Slachthuisstraat (Kings club) te Sint-Pieters. Deze straat wordt afgezet. Er is een vergunning hiervoor binnen.

In een interview met de Brugse Hans Blanckaert van de Kings Club in Brugge hoort u zijn financiële perikelen en de roep om de horeca weer open te krijgen.  Hij leidt ook de demonstratie nu 20 maart in de namiddag in Brugge, dit voor de Kings Club zelf. Allen daarheen. Samen sterk in research en zoeken naar waarheid. Luister verder>>
 
         
         
     
  CORONACIJFERS  
         
 

De positiviteitsratio in Vlaanderen schommelt nog steeds (al vier maand lang) rond de 5-6%. Bij ons is vooralsnog geen zorgwekkende situatie gaande. Wat ziekenhuisbezetting betreft blijkt er een stijging te zijn. Er komen echter tegenstrijdige berichten binnen. De ziekenhuisopnames zouden stijgen, terwijl de ziekenhuizen zelf melden dat ze van die stijging niets merken (Bron>>) (Bron>>). Ook valt er op die cijfers wel één en ander aan te merken. Vooreerst zijn daarin ook alle patiënten begrepen die opgenomen werden voor een andere reden en pas na opname bij de routinetest positief bleken, zonder symptomen te ontwikkelen. Daarnaast jaagt ook het gekende fenomeen van virus-circulatie in de klinieken zelf deze cijfers de hoogte in, wederom zonder noodzakelijk ook symptomen te veronderstellen. Gezondheidswetenschapper Sam Brokken stelt vast  dat 2/3 van de ziekenhuisopnames voor het behandelen van andere ziektes worden opgenomen, maar coronapositief testen.

 
         
         
         
  NOORSE ONDERZOEKERS: "BLOEDPROPPEN TE WIJTEN AAN ZWARE IMMUUNREACTIE NA VACCINATIE MET ASTRAZENECA."  
         
 

Een team Noorse onderzoekers zegt de oorzaak van de bloedproppen na vaccinatie met AstraZeneca te hebben achterhaald. Volgens Pål Andre Holme en zijn team van het universitair ziekenhuis van Oslo zou het vaccin een zware immuunrespons kunnen uitlokken, die op zijn beurt de bloedproppen kan verklaren "(Bron>>).

Marc van Ranst : er is geen enkel oorzakelijk verband, het vaccin is veilig, we gaan ermee door
Frank VDB : er is geen enkel oorzakelijk verband, het vaccin is veilig, we gaan er mee door
Pierre Van Damme : er is geen enkel oorzakelijk verband, het vaccin is veilig, we gaan er mee door
Directeur EMA : er is geen enkel oorzakelijk verband, het vaccin is veilig, er is geen reden om te stoppen.

 
         
         
         
  AL 162.610 MOGELIJKE BIJWERKINGEN IN EU ( EUDRAVIGILANCE )  
     
 

" EudraVigilance houdt de mogelijke bijwerkingen van de coronavaccins in Europa in een databank bij. Tot vandaag werden er al 162 610 mogelijke bijwerkingen van coronavaccins gemeld. Landen zoals België geven de mogelijke bijwerkingen aan deze Europese instelling door.
Voor Pfizer zijn er 102 100 meldingen, voor Moderna 5 939 en voor AstraZeneca: 54 571.
De burger kan deze meldingen van EudraVigilance zelf consulteren in haar databank.
(Bron>>).

Vele ander vragen over de gevolgen van het vaccineren blijven onbeantwoord:
De Britse variant heeft de kop opgestoken toen men in de UK is begonnen met vaccineren.  .... hier is de Britse variant ook hard beginnen toeslaan in de WZC toen ze zijn begonnen met vaccineren.
Hoeveel % van de personen die sinds oktober 2020 ziek is geworden ( en/of overleden ) had voordien het griepvaccin genomen?
Hoeveel %¨van de personen die sinds begin januari 2020 ziek is geworden heeft minstens één corona vaccin gekregen? (Bron>>)
 
         
         
         
  THE LANCET MAAKT BRANDHOUT VAN PCR-TEST  
         
 

Dit is exact wat Erika Vlieghe in september 2020 ( ! ) reeds verkondigd heeft in de pers.
Ze zei toen : " de PCR-test is overgevoelig en meet dood virus tot wel 83 dagen later waardoor mensen positief testen terwijl ze niet besmet noch besmettelijk zijn ".
Met andere woorden : Erika ( en haar collega experten ) weten al lang dat PCR-testen aanleiding geven tot valse positieven maar dat hebben ze onder de mat geveegd om het volk in een wurggreep te blijven houden met waardeloze PCR-testen en nutteloze quarantaines die het volk en de maatschappij zeer veel schade hebben berokkend.
Thans kunnen ze er niet meer om heen. Het toonaangevende Lancet bevestigt het.

We worden bedonderd, belogen en bedrogen. Honderden, duizenden mensen die een PCR-test hebben ondergaan en (vals) positief getest hebben, nooit ziek zijn geweest noch enig symptoom hebben gehad, hebben volledig nutteloos één tot meerdere malen nutteloos in quarantaine gezeten. En dan heb ik het nog niet over de vele honderden, duizenden mensen die NEGATIEF getest hebben maar toch verplicht een quarantaine maatregel hebben ondergaan van minstens 7 dagen (Lees verder>>). Gezondheidswetenschapper Sam Brokken stelt dat zelfs 32 % van de PCR-testen valse positieven weergeven.
 
         
         
         
  BUITENLAND  
  VS BLIJFT BELANGRIJKSTE LEVERANCIER VAN ZWARE WAPENS.  
         
 

Oorlogen blijven aanslepen. Dat is enkel mogelijk door de levering van wapens. Bekijk even het lijstje van de 10 landen die het meest wapens leveren op de markt. Zes van de landen in de top 10 zijn lid van de NAVO. Samen zijn ze goed voor bijna 60% van de wapenleveringen (Bron>>).

 
         
         
         
  NIEUWSBRIEF PATER DANIËL  
         
 

EEN JUBILEUM: 10 JAAR OORLOG (2011-2021) , 12 maart 2021
Toch is het antwoord op vele vragen heel eenvoudig: wie zorgde voor het afstoken van de oogst en het afbranden van duizenden hectaren vruchtbare landbouwgronden? De VS. Wie deed het Syrische Pond instorten? De VS. Wie stal en steelt de zo noodzakelijke olie uit de rijkste oliebronnen in Syrië? De VS. Wie steunt de  terroristen, Turkije en de zionisten in het vernietigen van het land? De VS. Wie zorgt voor verstikkende sancties? De VS. Wie zorgt dat de vluchtelingen niet kunnen terugkeren en dat iedere ernstige heropbouw geboycot wordt? De VS. Wie zorgt dat degenen die tegen de  bezetting van Syrië protesteren gekidnapt worden? De VS…
Lees verder >>

 
         
     
     
 

We hopen u op één van de demonstraties te ontmoeten. Opstaan is nodig als we een ander Covid-beleid willen! Als u vragen hebt, contacteer ons gerust.

Samen sterk!

 
         
         
         
   

www.tegenstroom.eu

 
         
         
         
      STEUN  
   
Mogen we uw financiële steun vragen om onze onkosten te kunnen betalen. U kan Steunlid worden van Tegenstroom.
Dank alvast!

Meer info >>